Alle GTS-scooters op deze website voldoen aan de strenge nieuwste milieu-norm.Het fraaie design en de moderne techniek zijn belangrijke componenten voor het rijplezier en de comfort van onze scooters. 

Actieve filters

 • Toscana Pure

  € 1.610,74

  De scooter is standaard voorzien van een afsluitbaar handschoenenkastje, opklapbare bagagedrager, LED-achterlicht en inklapbare duo-steps voor de passagier. De zwarte kleuraccenten op de velgen, spiegels, treeplank en de bagagedrager onderstrepen het stoere uiterlijk. Kies uit een van de vier trendy kleuren en maak de Toscana Pure helemaal je eigen keuze.

 • Toscana Dynamic

  € 1.734,71

  Keuze uit meer dan 10 verschillende kleuren! Deze scooter is daarom zeer goed naar eigen wens in te vullen. Diverse details en sierlijsten zijn in zwart of chroom uitgevoerd. De treeplank van de Toscana Dynamic is in de kleur van de scooter mee gespoten.

 • Toscana Exclusive

  € 1.858,68

  Een echte luxe stadsscooter! Diverse details en sierlijsten zijn in chroom of hoogglans zwart uitgevoerd. De treeplank van de Toscana Exclusive is in de kleur van de scooter mee gespoten. Het model wordt helemaal compleet door de luxe dubbele buddyseat en het hoge windscherm.

 • Toscana Pure S

  € 1.610,74

  De kleuraccenten op deze scooter maakt de scooter uniek. Let bijvoorbeeld op de fraaie details: de mooi gevormde buddyseat is afgewerkt met rode of blauwe stiksels. De carterdeksel, zijpanelen en voorscherm, zijn met een bies in dezelfde kleur geaccentueerd. Dit maakt het een echte trendy scooter!

 • Cappucino Sport

  € 1.900,00

  De Cappucino in een sportieve uitvoering. Hij kent fraaie details die verwerkt zijn in het design van de scooter en in de LED-verlichting. Hierdoor heeft hij een erg sportieve look. 

 • Cappucino

  € 1.858,68

  Een uitermate comfortabele en luxe scooter, die met zijn retro look in combinatie met LED-verlichting een eigentijdse uitstraling heeft. De Cappucino is voorzien van een digitaal dashboard met instelbare kleuren, grote 12 inch wielen, LED-dagrijverlichting, LED- richtingaanwijzers, LED-achterlichten, LED-decorverlichting in de zijpanelen en een USB- aansluiting in het handschoenenkastje.

 • E-Tronic

  € 1.238,84

  De GTS E-Tronic

  Kleine behendige elektrische scooter met een lage instap. Het is een erg fijne scooter voor in de stad. Door het niet al te grote formaat ben je erg wendbaar en kan je je makkelijk door het verkeer bewegen. Hij heeft een sportieve en futuristische look!

 • HL 6.0

  € 2.147,93

  De GTS HL 6.0

  De ‘chopper’ onder de elektrische scooters! Met zijn brede banden, hoge stuur en lage zit, geeft de scooter je het gevoel alsof je op een Harley rijdt. Net zoals de andere HL- scooters, val je enorm op als je erop rijdt. De scooter is stoer en uitdagend, maar wel geschikt voor iedereen!

 • HL 4.0

  € 2.147,93

  De GTS HL 4.0 is een stoere elektrische scooter waar je op gezien wilt worden. Ook de HL 4.0 is er voor jong en oud. Het voordeel van deze scooter, is dat je een passagier kunt meenemen. Deze scooter is voorzien van een wegrijblokkering. Als de scooter op alarm staat, kan je niet wegrijden. Naast de sportieve uitstraling van de scooter, is hij ook erg comfortabel en dus geschikt voor iedereen.

 • HL 3.0

  € 1.817,36

  De GTS HL 3.0 is er voor jong & oud! Enerzijds voor de hippe, stoere scholier die zich wil onderschei-en van de rest. Anderzijds voor de snelle ondernemer die vanuit de binnenstad snel op kantoor wil zijn. De GTS HL 3.0 geeft je veel bekijks! De scooter valt erg op door zijn relaxte en stoere design. 

 • E-Move

  € 2.313,22

  De E-Move is dé elektrische bezorgscooter voor een milieuvriendelijke bezorging. Het is een enorm wendbare scooter, waardoor je makkelijk kan manoeuvreren. De E-Move is een compact model en makkelijk hanteerbaar. De box achterop de scooter kan worden voorzien van reclame of een logo.

 • E-Bravo

  € 2.230,58

  De E-Bravo is de elektrische versie van de GTS Bravo. De scooter heeft leuke details zoals de LED-dagrijverlichting. De Buddy-seat heeft genoeg ruimte om eventueel een accu, helm, of boodschappen in te bewaren. Daarnaast heeft de E-Bravo nog wat speciale functies die de scooter uniek maakt. De achter-uit-rij stand maakt het bijvoorbeeld mogelijk om makkelijk te manoeuvreren.